Fjordland Oksehøyrygg med potetstappe og bakt kålrot



Bilde av Fjordland Oksehøyrygg med potetstappe og bakt kålrot.

Kalorier og Næringsinnhold i Fjordland Oksehøyrygg med potetstappe og bakt kålrot

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 460 kilojoule
Kcal 109.9 kalorier
Protein 6.3 gram
Karbo 8.4 gram
Sukker 2.8 gram
Kostfiber 1.3 gram
Fett 5.4 gram
Mettet fett 2.7 gram


Fakta om Fjordland Oksehøyrygg med potetstappe og bakt kålrot.

Denne middagen er laget av noen av Norges aller beste kokker, kokkene på Gastronomisk Institutt. Og da kokkene skulle lage ferdigmat for første gang ville de lage noe de hadde lyst på til middag selv men som de ikke tar seg tid til i en travel hverdag.
Skal man lage okse høyrygg og få det så mørt og godt som dette må det kokes minst ti timer. Selv ikke mesterkokker
har tid til å lage det hjemme når hverdagen er travel. Oksekjøttet er kokt sous vide i en løksaus med eplesider. Dette gjør kjøttet ekstra mørt og godt. Sous vide er en tilberedingsteknikk både kokkene på Gastronomisk og de beste restauranter verden rundt bruker. Til rettene har kokkene laget en potetstappe med selleri og gressløk og bakt kålrabi.


Innlagt dato
Oppdatert dato
12.12.2013
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Ferdige retter med fjørfe og kjøtt
Kilde til Næringsdata
Produsent
FjordlandFjordland Mediebank
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
2303
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Fjordland Oksehøyrygg med potetstappe og bakt kålrot med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.