Grana Padano revet fersk



Bilde av Grana Padano revet fersk.

Kalorier og Næringsinnhold i Grana Padano revet fersk

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1612 kilojoule
Kcal 385.3 kalorier
Protein 33 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 28.4 gram
Mettet fett 17.7 gram


Fakta om Grana Padano revet fersk.

Grana Padano er en meget kjent italiensk fastost som blir produsert av upasteurisert kumelk. Osten har de samme egenskaper som Parmesan (ost laget i Parme-dalen), men denne er produsert i nabodistriktene og hører inn under typebetegnelsen parmesan. Grana Padano modnes i 15–18 måneder ved 15–20°C. I løpet av denne perioden blir den stadig snudd, saltet og vasket med saltvann. Det er alt dette manuelle arbeidet som gjør at osten blir relativt dyr. Det innbrente seglet DOP, garanterer at osten har blitt kontrollert og holder topp kvalitet.

Smak
Grana Padano er store sylindriske oster som veier fra 18–38 kg, og denne revne varianten er som navnet tilsier produsert av ferdig modnet ost som ikke er tørket før rivning. Aromaen er krydret uten å være skarp.


Bruksområde for Grana Padano revet fersk.

Grana Padano er utmerket til gratinering, dryss over pastaretter, supper, sauser, nudel- og risretter. Denne type ost er uunnværlig i det italienske kjøkken der den nærmest er å regne som et krydder. Den finkornete konsistensen gjør den velegnet til panering av både kylling og svinekjøtt.
Innlagt dato
Oppdatert dato
18.01.2017
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Revet ost
Kilde til Næringsdata
Produsent
Oluf LorentzenOluf Lorentsen
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
395
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Grana Padano revet fersk med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.