Grønn og frisk bananchips

Bilde av Grønn og frisk bananchips.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Grønn og frisk bananchips

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 2226 kilojoule
Kcal 532 kalorier
Protein 2.3 gram
Karbo 51 gram
Sukker 35 gram
Kostfiber 7.7 gram
Fett 34 gram
Mettet fett 29 gram



Annonse




Fakta om Grønn og frisk bananchips.

Banan tørket (72,5 %), kokosolje, sukker, aroma.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
20.05.2019
Hovedgruppe
Frukt og fruktprodukter
Undergruppe
Frukt og bær tørket
Kilde til Næringsdata
Produsent
BamaBama
Karakter (Snitt)
4,67 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
403





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Grønn og frisk bananchips med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
DrOetker Ingefær1519363,040087
Sun-maid tropical trio1454347,50,10,685
Urtekram mango1400334,60,81,576
Sun-maid korinter1291308,540,7371,4
Grønn og frisk soltørket aprikos1207288,470,52,964
Fiken, tørket10702530,93,353
Eple, tørket11522720,5260,1
Sun-maid rosiner sour lemon 37,7 gr1322315,950,7376,9
Grønn og frisk mango tørket1380329,821,42,373
Svisker7121680,32,336,5
Helios fiken1220291,581,53,161,8
Den Lille Nøttefabrikken mango1436343,20085
Den Lille Nøttefabrikken aprikoser1204287,750559
Sun-maid svisker 500 gr1188283,930,32,163,8
Fersken tørket10002390,763,6161,33

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.