Hanssen Badsturøkt Skinke 100g

Bilde av Hanssen Badsturøkt Skinke 100g.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Hanssen Badsturøkt Skinke 100g

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 519 kilojoule
Kcal 124 kalorier
Protein 18.4 gram
Karbo 0.2 gram
Sukker 0.1 gram
Kostfiber gram
Fett 5.5 gram
Mettet fett 2 gram



Annonse





Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
07.12.2020
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Kjøttpålegg
Kilde til Næringsdata
Produsent
HA Hanssen ASHA Hanssen AS
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
54





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Hanssen Badsturøkt Skinke 100g med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Servelat, X-tra89821616,29,77,8
Gilde Naturlig God Skinke 90g715170,888,9211,7
Gilde Favorittskinke 250gr468111,854,4154
Nordfjord tungerull1259300,918331
Kuraas pestofilet marinert663158,457,919,62,2
Gilde Okserull skivet jul614146,745,9212,3
Gilde Santa Kristina spekeskinke971232,0612310
Nordfjord xxl nordfjordskinke krydret 250 gr39594,42,4171,2
Folkets jalapenoskinke503120,214,418,61,1
Gilde Ribberull med sennep og dill874208,8814,7172,4
Servelat, Nordfjord75418113,210,45,2
Thulefjord Kokt lammerull835199,5614171,5
Skjeggerød kokt skinke 100g454108,54171
Gilde lefsesylte 200gr994237,5613291,2
Folkets hamburgerrygg 80 gr433103,481,421,21,1

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.