Hennig Olsen bringebær Sorbet spann

Bilde av Hennig Olsen bringebær Sorbet spann.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Hennig Olsen bringebær Sorbet spann

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 506 kilojoule
Kcal 120.9 kalorier
Protein 0.2 gram
Karbo 28.6 gram
Sukker 28 gram
Kostfiber gram
Fett 0.2 gram
Mettet fett 0 gram



Annonse




Fakta om Hennig Olsen bringebær Sorbet spann.

Bringebærsorbet. I spann på 4,6 liter til isdisker. Søt og fyldig sommersmak. Frisk bringebærsorbet med 31 prosent bær.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
30.05.2023
Hovedgruppe
Bær og bærprodukter
Undergruppe
Sorbet
Kilde til Næringsdata
Produsent
Hennig Olsen IsHennig Olsen Is
Storkjøkken eller dagligvare
Kun storkjøkken
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
2131





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Sorbet som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Champagne Sorbet Punch4.8108,720,030,5213,0321,97
Grand Slam5.2128,150,080,5515,4211,98
Isbombe a`la Halloween2230,299,472,8633,024,56
First Date3215,060,050,2221,8122,21
Cheery Raspberry Shake3171,240,320,8541,244,65
Kon-tiki351,250,652,349,011,51
Coffee-Strawberry-Raspberry Smoothie Break379,730,191,2717,57,14
Hong Kong Suicide3289,330,020,2229,7741,79
Eksotisk fruktcocktaildrink3203,440,070,9535,8411,65
First Date ny3190,020,040,5929,9912,65


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Hennig Olsen bringebær Sorbet spann med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.