Iskrem

Bilde av Iskrem.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Iskrem

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 812 kilojoule
Kcal 194 kalorier
Protein 3 gram
Karbo 23 gram
Sukker 23 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 10 gram
Mettet fett 6 gram

Notat


Annonse




Fakta om Iskrem.

Iskrem lages av melkeprodukter som behandles og fryses ned. Ofte brukes det fløte i den. Man kan lage iskrem selv hjemme. Se egne oppskrifter på dette. Det finns og is uten meieriprodukter, men som er lagd på saft.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Iskrem.

Brukes mye i desserter, iskaker og naturell. Også brukt i varme drikker.


Innlagt dato
Oppdatert dato
11.04.2012
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Iskrem annet
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
3,33 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
4599





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Iskrem som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Sjokolade milkshake4.5155,637,593,9917,312,2
milkshake 74.274,974,093,366,181,59
Banan Milkshake4.7123,755,072,5116,861,64
Frisk jordbær milkshake 1490,374,432,789,672,47
Milkshake4.342,611,152,754,823,89
Sjokolade milkshake 23.574,974,093,366,181,59
Banansplit 23.9149,166,122,2821,041,59
Milkshake 1466,612,112,139,373,57
Bananasplitt4.3171,4610,761,9116,52,46
Sjokolademilkshake4.9168,247,54,1120,633,17
Inas Pannekaker4.6176,197,034,223,821,89
Oreoiskaffe5.2135,516,092,2217,852,4
Frisk jordbær milkshake4.377,582,962,849,722,41
Sjokoladeshake4.585,984,183,398,611,69
Peach Melba491,843,221,413,753,53


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Iskrem med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.