| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 91.84 | 209.30 | Kcal |
| Protein | 1.40 | 3.19 | gram |
| Karbohydrat | 13.75 | 31.34 | gram |
| Kostfiber | 1.13 | 2.58 | gram |
| Fett | 3.22 | 7.34 | gram |
| Mettet fett | 1.67 | 3.81 | gram |
| Salt | 0.04 | 0.09 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 3.53 | Kr 8.04 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 912 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 59,88 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fersken på marsipanbunn med champagnesaus.
Peach Melba.
Marsipangratinerte ferskener.
Fersken på nøttebunn med champagnesaus.
Marinerte nektariner.
Ferskenpai 2.
Ferskener med mandellokk.
Nektarinterter.
Ferskenterte med mandelkrem.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.