Fotograf:
Kylling.no
Marsipangratinerte ferskener inneholder
258 Kalorier,
26 g Karbo,
5 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Marsipangratinerte ferskener har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marsipangratinerte ferskener er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3442 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marsipangratinerte ferskener!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 258.28 | 467.81 | Kcal |
Protein | 4.66 | 8.44 | gram |
Karbohydrat | 26.15 | 47.36 | gram |
Kostfiber | 2.27 | 4.11 | gram |
Fett | 14.50 | 26.26 | gram |
Mettet fett | 3.07 | 5.56 | gram |
Salt | 0.07 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.64 | Kr 6.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 725 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg halve ferskener med snittflaten ned i en smurt ildfast form. Hell over litt av ferskensaften. Legg en 1/2 cm tykk marsipanskive over hver fersken og dryss på hakkede mandler.
Fordel små klatter av smør og honning over fersknene og gratiner dem øverst i stekeovnen ved 225 °C i 5-10 minutter. Server gjerne desserten med pisket kremfløte smakt til med litt konjakk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968436)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-27
Oppdatert dato:2002-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift