Visp mandelmasse og egg til en jevn masse i en mikser. Ha deigen over i 4 godt smurte porsjonsformer. Stek dem i ovnen på nederste rille i 175 °C i ca. 15 minutter.
Hvelv ut bunnene på et bakepapir. Fordel nougaten over de varme bunnene.
Bland sammen vin, maisenna, sukker, sirup og en desiliter kremfløte i en kjele og kok opp under omrøring. Tilsett smøret og rør om til det er smeltet. Avkjøl sausen. Visp den gjenværende kremfløten og vend den inn i når sausen er kald.
Bland bringebær, vann og sukker i en kjele. Kok opp og la den koke i et halvt minutt.
Legg en ferskenhalvdel på hver bunn som så settes på 4 asjetter. Pynt med bringebærsausen og server ”champagnesaus” til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 34586)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2019-01-25
Oppdatert dato:2019-01-25