Fotograf:Dansukker
Fersken på nøttebunn med champagnesaus inneholder 261 Kalorier, 17 g Karbo, 4 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr Fersken på nøttebunn med champagnesaus har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Visp mandelmasse og egg til en jevn masse i en mikser. Ha deigen over i 4 godt smurte porsjonsformer. Stek dem i ovnen på nederste rille i 175 grader i ca 15 minutter. Hvelv ut bunnene på et bakepapir. Fordel nougaten over de varme bunnene.
Bland sammen vin, maisenna, sukker, sirup og en desiliter kremfløte i en kjele og kok opp under omrøring. Tilsett smøret og rør om til det er smeltet. Avkjøl sausen. Visp den gjenværende kremfløten og vend den inn i når sausen er kald. Bland bringebær, vann og sukker i en kjele. Kok opp og la den koke i et halvt minutt. Sil den gjennom en melsikt og avkjøl den.
Legg en ferskenhalvdel på hver bunn som så settes på 4 asjetter. Pynt med bringebærsausen og server ”champagnesaus” til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 29105)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2012-03-09
Oppdatert dato:2018-03-11