Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Fersken på nøttebunn med champagnesaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Fersken på nøttebunn med champagnesaus



Fersken på nøttebunn med champagnesaus oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Fersken på nøttebunn med champagnesaus inneholder 261 Kalorier, 17 g Karbo, 4 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Fersken på nøttebunn med champagnesaus har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fersken på nøttebunn med champagnesaus er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
150grrevet mandelmasse eller ekte marsipan
2stkegg
100grbløt nougat
2stkfersken, delt i 2

”Champagnesaus”:

2dltørr musserende vin
2tsmaisenna stivelse
0,5dlDansukker Sukker
0,5dlDansukker Lys Sirup
2dlkremfløte
50grsmør

Pynt:

150grfryste bringebær
0,5dlvann
0,5dlDansukker Sukker




Næringsdeklarasjon for Fersken på nøttebunn med champagnesaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier260.50881.06Kcal
Protein4.4314.98gram
Karbohydrat17.4358.95gram
Kostfiber1.775.99gram
Fett17.7059.86gram
Mettet fett6.9423.47gram
Alkohol1.46 %
Salt0.100.34gram
Pris på oppskriftenKr 11.47Kr 38.79Kroner
Hele oppskriften veier1 353 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Visp mandelmasse og egg til en jevn masse i en mikser. Ha deigen over i 4 godt smurte porsjonsformer. Stek dem i ovnen på nederste rille i 175 grader i ca 15 minutter. Hvelv ut bunnene på et bakepapir. Fordel nougaten over de varme bunnene.

Bland sammen vin, maisenna, sukker, sirup og en desiliter kremfløte i en kjele og kok opp under omrøring. Tilsett smøret og rør om til det er smeltet. Avkjøl sausen. Visp den gjenværende kremfløten og vend den inn i når sausen er kald. Bland bringebær, vann og sukker i en kjele. Kok opp og la den koke i et halvt minutt. Sil den gjennom en melsikt og avkjøl den.

Legg en ferskenhalvdel på hver bunn som så settes på 4 asjetter. Pynt med bringebærsausen og server ”champagnesaus” til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 29105)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-03-09
Oppdatert dato:2018-03-11
Lesere: 2350 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ferskenpai 2.Ferskenpai 2.
Denne retten har 236,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskener med mandellokk.Ferskener med mandellokk.
Denne retten har 132,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fersken på nøttebunn med champagnesaus.Fersken på nøttebunn med champagnesaus.
Denne retten har 260,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fersken på marsipanbunn med champagnesaus.Fersken på marsipanbunn med champagnesaus.
Denne retten har 246,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marsipangratinerte ferskener.Marsipangratinerte ferskener.
Denne retten har 257,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskenterte med mandelkrem.Ferskenterte med mandelkrem.
Denne retten har 296,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Peach Melba.Peach Melba.
Denne retten har 91,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.