Ferskenpai 2



Ferskenpai 2 oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Ferskenpai 2 inneholder 239 Kalorier, 22 g Karbo, 6 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Ferskenpai 2 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ferskenpai 2 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 6309 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Deig

3dlhvetemel
1ssDansukker Brun Farin
150grsmør eller margarin
1stkegg

Fyll

2stkegg
250grkesella
2sspotetmel
0,75dlDansukker Melis
1tsvaniljesukker
0,5dlDansukker Sukker
3stkferskener, delt i 2




Kalorier og næringsinnhold i Ferskenpai 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier238.603 105.55517.59Kcal
Protein5.7775.1012.52gram
Karbohydrat21.58280.8846.81gram
Kostfiber1.3317.312.89gram
Fett14.06183.0030.50gram
Mettet fett8.32108.2918.05gram
Salt0.222.880.48gram
Pris på oppskriftenKr 6.12Kr 79.66Kr 13.28.-
Hele oppskriften veier1 302 totalt1 302 pr porsj217 pr stk gram
Energiprosent fra karbo36,17 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Ha melet og sukkeret i en skål sammen med det kjøleskapskalde matfettet skåret i små biter. Fordel fettet jevnt i melet til det blir en smulet masse. Tilsett egget, og arbeid sammen til en deig. Trykk deigen ut i en paiform, ca. 25 cm i diameter.
La stå i kjøleskap i minst 30 minutter. Prikk bunnen med en gaffel. Forstek ved 200 °C i 10 minutter.

Bruk en form til å stikke hjerter ut av ferskenene. Skjær "restene" i bitte små biter.

Skill eggene. Bland eggeplommene med kesella, potetmel, melis, vaniljesukker og de hakkede ferskenene. Visp hvitene og farinet til et fast skum, og vend ned i røren. Hell over i formen. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Legg ferskenhjertene oppå fyllet.

Sikt over litt melis før servering. Serveres lunken eller kald, eventuelt med en klatt pisket krem eller crème fraîche.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 26622)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-11-16
Oppdatert dato:2019-01-08


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ferskenterte med mandelkrem.Ferskenterte med mandelkrem.
Denne retten har 296,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Nektarinterter.Nektarinterter.
Denne retten har 240,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskenpai 2.Ferskenpai 2.
Denne retten har 238,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.