Lerum julebrus

Bilde av Lerum julebrus.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Lerum julebrus

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 173.6 kilojoule
Kcal 41.5 kalorier
Protein 0 gram
Karbo 10.2 gram
Sukker 10.2 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 0 gram
Mettet fett 0 gram



Annonse




Fakta om Lerum julebrus.

Lerums julebrus er vorte ein tradisjon for mange når jula nærmar seg. I 2006 bestemte Lerum å avvikle produksjon av julebrus. Denne nyheita nådde ein heilfrelst julebrusforbrukar frå Bergen, som hadde sterke tradisjonar med Lerum julebrus og eiga julefeiring og julestemning. Det vart starta eit opprop på internett for å få Lerum til å fortsette produksjon av julebrusen. Etter berre eit døgn hadde nær 650 menneske signert oppropet. Aksjonens omfang og respons gjorde at vi omgjorde vedtaket om avvikling av julebrusen. Det var ei gleda å kunne formidle at vi fortsatt ville gi forbrukarane våre den gode julestemninga.
Lerums julebrus er ein raud julebrusvariant med smak av bringebær og fin og klar farge, som er med og skapar julestemning for både store og små.
I 2013 lanserte vi julebrus light, ein variant som er etterspurd av mange. No får du den i butikkane på Vestlandet.



Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Lerum julebrus.

Lerums julebrus er ein sprudlande juledrikk med lange tradisjonar. Favorittdrikk for store og små til den store høgtida. God jul frå Lerum i Saftbygda!


Innlagt dato
Oppdatert dato
02.09.2019
Hovedgruppe
Alkoholfri drikke
Undergruppe
Brus og kullsyreholdige
Kilde til Næringsdata
Produsent
LerumLerum
Karakter (Snitt)
5,12 poeng satt av 8 brukere.
Besøk
2240





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Lerum julebrus med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.