Melk

Bilde av Melk.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Melk

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 266 kilojoule
Kcal 63 kalorier
Protein 3 gram
Karbo 4.6 gram
Sukker 4.6 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 3 gram
Mettet fett 2 gram

Notat


Annonse




Fakta om Melk.

Melk er som regel synonymt med kumelk, hvis ikke noe annet er spesifisert. Det er mange slags typer av melk og melk er mye brukt i matlaging, særlig her i vesten. Når melken er homogenisert vil det si at fettet i melken er knust til små partikler som dermed holder seg blandet med melken. Pasteurisert vil si at melken er varmet opp for å drepe bakterier. Melketyper som brukes er: Helmelk, skummet melk, lettmelk, råmelk, kondensert melk, tørrmelk, geitemelk, kjernemelk osv. Melk inneholder mye protein og kalsium.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Melk.

Supper, sauser, bakverk, grøt, desserter, osv


Innlagt dato
Oppdatert dato
16.03.2019
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Melk og melkebasert drikke
Kilde til Næringsdata
Melk.no
Karakter (Snitt)
4,12 poeng satt av 16 brukere.
Besøk
11697





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Melk med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.