Nestlé min Fullkornsgrøt med Rugflak Godnatt

Bilde av Nestlé min Fullkornsgrøt med Rugflak Godnatt.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Nestlé min Fullkornsgrøt med Rugflak Godnatt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1757 kilojoule
Kcal 419.9 kalorier
Protein 17 gram
Karbo 60 gram
Sukker 21 gram
Kostfiber 6 gram
Fett 11 gram
Mettet fett 2.5 gramAnnonse
Fakta om Nestlé min Fullkornsgrøt med Rugflak Godnatt.

Nestlé min Fullkornsgrøt med Rugflak Godnatt fra 1-3 år er en fullkornsgrøt med havre og rug basert på melk. Grøten inneholder 45% fullkorn fra havre og rug.
Nye smaker og konsistenser er spennende for små barn. Grøten har en fiberkonsistens som passer for barnets tyggeutviking, støtter et godt fordøyelsessystem, og gir en langvarig metthet for en god natts søvn. Grøtene er en god kilde til viktige næringsstoffer da de er ekstra rike på jern, kalsium, jod og vitamin D, som er spesielt viktig for små barns fysiske vekst og mentale utvikling.

Vår Fullkorngrøt med rugflak inneholder små biter for økt tyggemotstand og et fibernivå som er tilpasset magene til litt større barn – som fortsatt liker grøt! Den kommer i en 480g forpakkning i 2 poser for å bevare produktets kvalitet. Det gir omtrent 16 porsjoner ferdig grøt.

Grøten er selvsagt usaltet, usukret og beriket med de vitaminene og mineralene som barn trenger. Naturlig sødme kommer fra kornene og melken, som er barnetilpasset og dermed har et lavere innhold av proteiner. Grøten inneholder bare solsikke- og rapsolje!Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6Innlagt dato
Oppdatert dato
06.06.2021
Hovedgruppe
Kornvarer og kornprodukter
Undergruppe
Barnemat fra 12 mnd
Kilde til Næringsdata
Produsent
NestleNestle
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
39

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Nestlé min Fullkornsgrøt med Rugflak Godnatt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av FacebookAnsvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.