Nidar Marsipanskiver 180gr

Bilde av Nidar Marsipanskiver 180gr.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Nidar Marsipanskiver 180gr

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1920 kilojoule
Kcal 458.9 kalorier
Protein 8.1 gram
Karbo 50 gram
Sukker 47 gram
Kostfiber gram
Fett 25 gram
Mettet fett 6.7 gram



Annonse




Fakta om Nidar Marsipanskiver 180gr.

Saftig marsipan i tynne skiver, dekket med deilig, mørk sjokolade.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
01.12.2020
Hovedgruppe
Sukker og søte produkter
Undergruppe
Søtsaker diverse
Kilde til Næringsdata
Produsent
NidarOrkla mediebank
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
29





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Nidar Marsipanskiver 180gr med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Dent Oi cherry711169,920151
Euroshopper engelsk konfekt1570375,234380
Brynild galaxe mix1479353,480,2086
Bonbon hurlumhej mix1500358,51879
Odense marsipan uten tilsatt sukker1718410,6281241
Brynild røde hjerter13183150673
Rema 1000 marsipan 500 gr1772423,512671
Brynild fersken1356324,080576
Bonbon søppeldynga1640391,960196
Odense marsipan salt karamell1924459,83261044
Diplom-is lakrisfudge1622387,657,82,476,4
Nidar max2250537,75317,558
Anthon Berg julemandler 80gr2188522,9329953
Nidar smågriser1950466,0522858
Dent salt lakris655156,540,1137

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.