Nyretalg



Næringsinnhold ikke registrert

Fakta om Nyretalg.

Fett som sitter rundt nyrene på storfe og får. Nyretalg fås fersk hos slakteren, men finnes også revet, nærmest som mel, i noen spesialforretninger. Ettersom nyretalg hovedsakelig består av mettet fett bør det brukes med forsiktighet.

Bruksområde for Nyretalg.

Blir mye brukt i Storbritannia i bakverk, puddinger og stuinger.
Innlagt dato
Oppdatert dato
11.08.2006
Hovedgruppe
Margarin smør og matolje
Undergruppe
Margarinprodukt
Karakter (Snitt)
2,67 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
8506
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6











Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Nyretalg med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Smult3774901,9810000
Vita hjertego margarin2598632700,20,3
Nutana plantemargarine2960707,448000
Mills Soft Flora Original2598632700,20,3
Becel proaktiv ekstra lett1350322,65350,12,5
Mills, Soft Spesial, redusert salt29607208000
Mills Soft Flora smaksrik2960707,44800,50,5
Margarin uspesifisert, myk2598632700,20,3
Brelett15993884043
Becel lettmargarin med olivenolje1500358,5380,53
Margarin, stekemargarin3162769850,50,5
Mills Melange flytende2972723800,30,4
Mills Melange stekeolje370090010000
Becel lettmargarin1400334,6380,51
Mills Melange flytende med smør og rapsolje2960707,44800,50,5

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.