Nyretalg

Næringsinnhold ikke registrert


Annonse




Fakta om Nyretalg.

Fett som sitter rundt nyrene på storfe og får. Nyretalg fås fersk hos slakteren, men finnes også revet, nærmest som mel, i noen spesialforretninger. Ettersom nyretalg hovedsakelig består av mettet fett bør det brukes med forsiktighet.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Nyretalg.

Blir mye brukt i Storbritannia i bakverk, puddinger og stuinger.


Innlagt dato
Oppdatert dato
11.08.2006
Hovedgruppe
Margarin smør og matolje
Undergruppe
Margarinprodukt
Karakter (Snitt)
3,25 poeng satt av 8 brukere.
Besøk
15241




Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Nyretalg med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.