Pasta, glutenfri, av mais og ris, tørr, Barilla

Kalorier og viktig næringsinnhold i Pasta, glutenfri, av mais og ris, tørr, Barilla

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1498 kilojoule
Kcal 353 kalorier
Protein 5.8 gram
Karbo 78.3 gram
Sukker 0.6 gram
Kostfiber 2 gram
Fett 1.4 gram
Mettet fett 0.2 gram



Annonse





Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Kornvarer og kornprodukter
Undergruppe
Pasta
Kilde til Næringsdata
Produsent
Ukjent
Karakter (Snitt)
2 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
919
Spesielle egenskaper
Glutenfri





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Pasta, glutenfri, av mais og ris, tørr, Barilla med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Coop tortelloni med ost og spinat1200286,89,51040
Rema 1000 Fullkornsnudler 250gr1523363,993,41661
DrSchar spaghetti1539367,821,58,378
Barilla fullkorn spaghetti1482354,192,51365,7
Semper Lasagne1502358,971,88,576
Orgran Ris & Mais penne1535351,330,96,379,8
Rema 1000 Fusilli 500gr1506359,9311273
Santa Maria Whole Wheat Noodles1430341,7721363
Urtekram pasta spaghetti glutenfri1481353,952,87,572
Eldorado nudler m/kjøttsmak1518362,83,310,871,3
Eggnudler kokte578138,142,074,5423,96
Pasta garganelli1523,0136441467
Spaghetti tørr1471347111,969,8
Pasta, fullkorn, tørr15333622,512,668,3
Vermicelli1380329,820,10,178,16

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.