Rørosmeieriet Tjukkmjølk 4 %



Bilde av Rørosmeieriet Tjukkmjølk 4 %.

Kalorier og Næringsinnhold i Rørosmeieriet Tjukkmjølk 4 %

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 279 kilojoule
Kcal 66.7 kalorier
Protein 3.3 gram
Karbo 4.4 gram
Sukker 4.4 gram
Kostfiber gram
Fett 4 gram
Mettet fett 2.6 gram


Fakta om Rørosmeieriet Tjukkmjølk 4 %.

OBS! Lokal vare – du finner denne først og fremst i Røros-traktene. Økologisk Tjukkmjølk fra Røros 4% fett er produsert av økologisk helmjølk og syrnet med Rørosmeieriets egen tettekultur. Tettekulturen er flere hundre år gammel kultur fra Rørostraktene og kommer opprinnelig fra tettegrasplanten. Melken har en naturlig mild, syrlig smak og er spesielt god sammen med frokostblandinger og med bær/syltetøy. Den har en tjukk og litt seig konsistens. Den kan brukes som en yoghurt eller annen syrnet melk. Ønsker man en tynnere eller mer flytende drikkevariant må kartongen rystes kraftig. Da blir den ikke tjukk igjen. Økologisk Tjukkmjølk fra Røros var første produkt i Norge som fikk den offentlige merkebeskyttelsen «Beskyttet Geografisk Betegnelse» av Matmerk. Det finnes også en tjukkmjølk laget på lettmjølk; Økologisk Tjukkmjølk fra Røros 1,5% fett. Denne har nasjonal distribusjon.

Innlagt dato
Oppdatert dato
12.06.2019
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Melk syrnet
Kilde til Næringsdata
Produsent
Rørosmeieriet as
Fotograf
Rørosmeieriet as
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
11
Spesielle egenskaper
Økologisk
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Rørosmeieriet Tjukkmjølk 4 % med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.