Semper Grøt med eple og fersken

Bilde av Semper Grøt med eple og fersken.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Semper Grøt med eple og fersken

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 360 kilojoule
Kcal 86 kalorier
Protein 1.2 gram
Karbo 15 gram
Sukker 7.3 gram
Kostfiber gram
Fett 2 gram
Mettet fett 0.1 gramAnnonse
Fakta om Semper Grøt med eple og fersken.

Barnemat i klemmepose har eksistert i Norge siden 2009. Siden de første klemmeposene så dagens lys har kategorien vokst med eksplosiv fart. Bare i 2013 ble det solgt over 11 millioner klemmeposer i Norge, en økning på 56% fra året før.

– Foreldre og barn elsker denne praktiske forpakningen og salget øker fortsatt kraftig, forteller Stine Hasselø, produktsjef i Semper AS.
Semper lanserte sine første klemmeposer i 2010 gjennom merkevaren Småfolk og firmaets fruktsmoothies ble fort en av de mest solgte klemmeposene i norsk handel. Siden den gang har Semper utviklet serien av smoothies med mer næringsrike kombinasjoner som frukt med yoghurt og frukt med fullkorn.
– Grøtene som vi nå har utviklet er et mer mettende mellommåltid enn vanlige fruktklemmeposer siden de lages av havre, frukt og rapsolje. Dessuten er de beriket med jern, kalsium og vitamin C sånn at barnet får i seg den næring det trenger i en fartsfylt dag, sier Stine Hasselø.
Råvarene er som alltid av barnematskvalitet. Dette innebærer at havren og frukten er ekstra kontrollert sånn at de ikke inneholder rester av plantevernsmidler, toksiner eller tungmetaller. Sempers barnemat inneholder heller ikke noen konserveringsmidler eller fargestoffer.Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6Innlagt dato
Oppdatert dato
10.10.2014
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Barnemat fra 6 mnd
Kilde til Næringsdata
Produsent
SemperSempers Mediebank
Karakter (Snitt)
4,2 poeng satt av 5 brukere.
Besøk
3051
Spesielle egenskaper
Eggfri
Melkefri

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Semper Grøt med eple og fersken med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av FacebookAnsvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.