Syltetøy, 500 g sukker pr. kg bær

Bilde av Syltetøy, 500 g sukker pr. kg bær.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Syltetøy, 500 g sukker pr. kg bær

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 762 kilojoule
Kcal 180 kalorier
Protein 0.7 gram
Karbo 41.6 gram
Sukker 41.6 gram
Kostfiber 3 gram
Fett 0.5 gram
Mettet fett 0 gram



Annonse




Fakta om Syltetøy, 500 g sukker pr. kg bær.

Syltetøy er laget av frukt eller bær. Blir kokt opp og er sukret etter smak. Stivnes med sukker eller andre midler.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Syltetøy, 500 g sukker pr. kg bær.

Brukes som pålegg for det meste.


Innlagt dato
Oppdatert dato
25.08.2012
Hovedgruppe
Bær og bærprodukter
Undergruppe
Syltetøy og sukret bær
Kilde til Næringsdata
Knut Pettersen
Detaljgruppe
Syltetøy
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
4503





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Syltetøy, 500 g sukker pr. kg bær med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Syltetøy, 60 % bær, 30 % sukker6061430,20,533,7
Lerum Utvalde nypemarmelade632151,0400,235,9
Lisa stikkelsbærsyltetøy 60% bær583139,330,40,533
Multesyltetøy5961410,50,732
Eldorado multesyltetøy517123,560,10,329
Lisa plommesyltetøy641153,190,60,336
Nypesyltetøy7601790,20,342,4
Nora hjemmelaget Multesyltetøy 300gr576137,660,50,531
Ripssyltetøy7691810,50,542,8
Lerum nype marmelade672160,60,10,339
Kolonihagen Solbær­syltetøy850203,150,91,145
Nypemos458109,460,310,3827,94
Lerum kirsebærsyltetøy24358,0700,617,1
Syltetøy, 750 g sukker pr. kg bær9232180,40,651,6
Syltetøy, 40 % bær, 40 % sukker7441750,20,342,5

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.