Tine_div_oster

Bilde av Tine_div_oster.

Næringsinnhold ikke registrert


Annonse
Fakta om Tine_div_oster.

Smørbarost: Norvegia og Jarlsberg, smeltet ved hjelp av smeltesalter, tilsatt vann, smør og smakstilsetninger. Tett smørbar masse, ingen hull. Ingrediensene er Norvegia og Jarlsberg, vann, ulike smakstilsetninger, smør og smeltesalt. Osten er mild og smørbar. Fettinnholdet er 18-19 % for alle varianter unntatt TINE Mager Naturell, hvor fettinnholdet er 9 %. Beger: Et typisk pålegg, men også meget godt egnet i matlagingen, f.eks. i supper, sauser, på varm toast, i omeletter o.a. Faste smelteoster:  Crème Chérie er en naturell hvitost, smeltet ved hjelp av smeltesalter,tilsatt vann, smør og aromastoff. Tett masse, ingen hull. Den er halvfast, skjærbar med kniv. Smaken er mild. Variant: Kirsebær.Fettinnhold 31 %. Utmerket dessertost, til ostefat, som snacks og til smørbrød, snitter/canapéer og kjeks. TINE Taffel er en naturell hvitost, smeltet ved hjelp av smeltesalter, tilsatt vann, smør, smakstilsetninger og krydder. Tett masse, ingen hull. Ingrediensene er hvitost, vann, ulike smakstilsetninger, smør og smeltesalt. Den er skivbar med ostehøvel eller kniv. Smaken er forholdsvis mild, avhengig av type og tilsetning. Varianter: Tomatost med paprika og Skinkeost med basilikum. Osten har ingen skorpe. Fettinnhold 25 %.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6

Bruksområde for Tine_div_oster.

Taffel: Passer godt som pålegg, i salater og som snacks. Stekt som schnitzel i panne eller pakket inn i bacon og stekt på grill. Andre smøreoster: Et typisk pålegg, men også meget godt egnet i matlagingen, f.eks. i supper, sauser, på varm toast, i omeletter o.a.


Innlagt dato
Oppdatert dato
23.04.2019
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Ost generelt
Produsent
Tine
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
6087
Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Tine_div_oster med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av FacebookAnsvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.