Tine Sunniva Flyt Eple, bringebær, blåbær og banan

Ingrediensen er utgått av produksjon eller sanert, og eksisterer ikke lenger. I noen tilfeller har den fått ett annet navn og er registrert under det.
Bilde av Tine Sunniva Flyt Eple, bringebær, blåbær og banan.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Tine Sunniva Flyt Eple, bringebær, blåbær og banan

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 243 kilojoule
Kcal 58.1 kalorier
Protein 0.3 gram
Karbo 14 gram
Sukker 11.5 gram
Kostfiber 1 gram
Fett 0.1 gram
Mettet fett 0.1 gramAnnonse
Fakta om Tine Sunniva Flyt Eple, bringebær, blåbær og banan.

Sunniva Flyt er en juice som ikke ligner på noen annen juice på markedet! Vi tør nesten påstå at det ikke er mulig å lage en juice som smaker bedre enn dette. Sunniva Flyt Eple, bringebær, blåbær og banan er ikke varmebehandlet, men er i stedet presset og utsatt for en unik metode, kalt HPP*.
En deilig miks av gode frukter og bær får deg til å stoppe opp og fylle pausen din med ren nytelse. Eplene som brukes i Sunniva Flyt er de unike Alcobaça-eplene. Jordsmonnet og klimaet i dette området gir ekstra søte epler. Sammen med bringebær, blåbær og litt banan gir dette deg en juice med en ekstra frisk, søt og litt fyldig smak. Juicen er ikke fra konsentrat.

*HPP (High Preassure Processing) utsetter produktet for trykk rett etter pressing og tapping på flaske. På denne måten ivaretas den naturlige fruktsmaken og den friske lukten av fersk frukt i hver enkelt flaske – hele veien hjem til kjøkkenet ditt.Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6Innlagt dato
Oppdatert dato
01.02.2012
Hovedgruppe
Frukt og fruktprodukter
Undergruppe
Juice most
Kilde til Næringsdata
Produsent
TineTines Mediebank
Karakter (Snitt)
5,25 poeng satt av 4 brukere.
Besøk
1506

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Tine Sunniva Flyt Eple, bringebær, blåbær og banan med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.