Tine Sunniva Original Appelsin og Jordbær

Ingrediensen er utgått av produksjon eller sanert, og eksisterer ikke lenger. I noen tilfeller har den fått ett annet navn og er registrert under det.
Bilde av Tine Sunniva Original Appelsin og Jordbær.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Tine Sunniva Original Appelsin og Jordbær

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 203 kilojoule
Kcal 48.5 kalorier
Protein 0.7 gram
Karbo 10.7 gram
Sukker 10.4 gram
Kostfiber 1 gram
Fett 0.2 gram
Mettet fett 0.1 gramAnnonse
Fakta om Tine Sunniva Original Appelsin og Jordbær.

Nydelige appelsiner, deilige jordbær og søte druer møtes i denne herlige juicen, og resultatet er en forfriskende drikk med smak av sommer. Juicen har en fristende rødoransj farge, og passer både til frokosten, i smoothie eller som kosedrikk. Med Sunniva Appelsin- og Jordbærjuice kan du unne deg et glass med hverdagsluksus hver eneste dag.

Det er mange grunner til å drikke juice. Først og fremst den forfriskende og gode smaken, men også fordi den bidrar med mye bra til kroppen. Du får energien fra juicens naturlige innhold av fruktsukker og C-vitamin med på kjøpet. Et kosthold rikt på frukt og grønnsaker er bra for helsen. La derfor gjerne et glass Sunniva juice inngå som én av dagens 5 anbefalte porsjoner med frukt- og grønnsaker. Sunniva Original Appelsin- og Jordbærjuice er en forfriskende og naturlig juice laget av konsentrat. Etter innhøsting og pressing fjernes noe av vannet i frukten før konsentratet dypfryses og transporteres til Norge. Før den helles på kartong, tines konsentratet og tilsettes samme mengde vann som ble fjernet før frysing. For å kunne tilby en god, naturlig frisk juice, tilsettes ingen ting utover rent vann. Med andre ord, vi tilbyr ren frukt og bær i flytende form. På samme måte som i vår Premium juice, er det bare de beste råvarene som blir valgt ut til Sunniva Original. Jo friskere frukt, jo bedre og mer smakfull blir juicen – helt uten tilsetning av sukker eller andre stoffer.Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6Innlagt dato
Oppdatert dato
01.02.2012
Hovedgruppe
Frukt og fruktprodukter
Undergruppe
Juice most
Kilde til Næringsdata
Produsent
TineTines Mediebank
Karakter (Snitt)
5,4 poeng satt av 5 brukere.
Besøk
1960

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Tine Sunniva Original Appelsin og Jordbær med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.