Tine Sunniva Original Druejuice

Ingrediensen er utgått av produksjon eller sanert, og eksisterer ikke lenger. I noen tilfeller har den fått ett annet navn og er registrert under det.
Bilde av Tine Sunniva Original Druejuice.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Tine Sunniva Original Druejuice

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 263 kilojoule
Kcal 62 kalorier
Protein 0.2 gram
Karbo 14 gram
Sukker 13 gram
Kostfiber 1 gram
Fett 0.6 gram
Mettet fett 0.1 gramAnnonse
Fakta om Tine Sunniva Original Druejuice.

Til denne juicen har vi hentet hjem røde spanske druer, og lagd en søt og deilig juice som faller i smak både hos store og små. Drikken har en fristende klar dyprød farge, og passer like godt til frokosten som på middagsbordet.

Det er mange grunner til å drikke juice. Først og fremst den forfriskende og gode smaken, men også fordi den bidrar med mye bra til kroppen. Du får energien fra juicens naturlige innhold av fruktsukker og C-vitamin med på kjøpet. Et kosthold rikt på frukt og grønnsaker er bra for helsen. La derfor gjerne et glass Sunniva juice inngå som én av dagens 5 anbefalte porsjoner med frukt- og grønnsaker. Sunniva Original Druejuice er en forfriskende og naturlig juice laget av konsentrat. Etter innhøsting og pressing fjernes noe av vannet i frukten før konsentratet dypfryses og transporteres til Norge. Før den helles på kartong, tines konsentratet og tilsettes samme mengde vann som ble fjernet før frysing. For å kunne tilby en god, naturlig frisk juice, tilsettes ingen ting utover rent vann. Med andre ord, vi tilbyr ren frukt og bær i flytende form. På samme måte som i vår Premium juice, er det bare de beste råvarene som blir valgt ut til Sunniva Original. Jo friskere frukt, jo bedre og mer smakfull blir juicen – helt uten tilsetning av sukker eller andre stoffer.Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6Innlagt dato
Oppdatert dato
01.02.2012
Hovedgruppe
Frukt og fruktprodukter
Undergruppe
Juice most
Kilde til Næringsdata
Produsent
TineTines Mediebank
Karakter (Snitt)
5,22 poeng satt av 18 brukere.
Besøk
4959

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Tine Sunniva Original Druejuice med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.