Tine Sunniva Original Mild og Søt

Ingrediensen er utgått av produksjon eller sanert, og eksisterer ikke lenger. I noen tilfeller har den fått ett annet navn og er registrert under det.
Bilde av Tine Sunniva Original Mild og Søt.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Tine Sunniva Original Mild og Søt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 206 kilojoule
Kcal 49.2 kalorier
Protein 0.7 gram
Karbo 10.9 gram
Sukker 10.6 gram
Kostfiber 1 gram
Fett 0.2 gram
Mettet fett 0.1 gramAnnonse
Fakta om Tine Sunniva Original Mild og Søt.

Har du savnet en appelsinjuice som smaker ekstra mildt? Som all Sunniva Juice er Mild og Søt laget av de beste råvarer, men til denne juicen har vi valgt de til enhver tid aller mildeste og søteste appelsinene på markedet. Dette gjør at smaken er så naturlig mild og søt at så vel store som små vil like den!

Det er mange grunner til å drikke juice. Først og fremst den forfriskende og gode smaken, men også fordi den bidrar med mye bra til kroppen. Du får energien fra juicens naturlige innhold av fruktsukker og C-vitamin med på kjøpet. Et kosthold rikt på frukt og grønnsaker er bra for helsen. La derfor gjerne et glass Sunniva juice inngå som én av dagens 5 anbefalte porsjoner med frukt- og grønnsaker. Sunniva Original Mild og Søt Appelsinjuice er en forfriskende og naturlig juice laget av konsentrat. Etter innhøsting og pressing fjernes noe av vannet i frukten før konsentratet dypfryses og transporteres til Norge. Før den helles på kartong, tines konsentratet og tilsettes samme mengde vann som ble fjernet før frysing. For å kunne tilby en god, naturlig frisk juice, tilsettes ingen ting utover rent vann. Med andre ord, vi tilbyr ren frukt og bær i flytende form. På samme måte som i vår Premium juice, er det bare de beste råvarene som blir valgt ut til Sunniva Original. Jo friskere frukt, jo bedre og mer smakfull blir juicen – helt uten tilsetning av sukker eller andre stoffer.Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6Innlagt dato
Oppdatert dato
19.04.2011
Hovedgruppe
Frukt og fruktprodukter
Undergruppe
Juice most
Kilde til Næringsdata
Produsent
TineTines Mediebank
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
806

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Tine Sunniva Original Mild og Søt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.