Tine YT Mellommåltidsbar Søt og Salt Yoghurtsmak

Ingrediensen er utgått av produksjon eller sanert, og eksisterer ikke lenger. I noen tilfeller har den fått ett annet navn og er registrert under det.
Bilde av Tine YT Mellommåltidsbar Søt og Salt Yoghurtsmak.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Tine YT Mellommåltidsbar Søt og Salt Yoghurtsmak

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1803 kilojoule
Kcal 430.9 kalorier
Protein 22 gram
Karbo 46 gram
Sukker 20 gram
Kostfiber 10 gram
Fett 17 gram
Mettet fett 4.5 gramAnnonse
Fakta om Tine YT Mellommåltidsbar Søt og Salt Yoghurtsmak.

YT Mellommåltidsbar er en sammensetning av nøtter og kjerner, sjokolade, yoghurtpulver og tørkede bær. Produktene kan oppbevares i vesken, og er et enkelt mellommåltid før trening eller et godt påfyll når du er på farten. Riktig påfyll før treningsøkten hjelper deg å holde energien oppe. Sammen med trening og et sunt kosthold bidrar proteiner til å bygge og bevare musklene. YT Mellommåltidsbarer kommer i to proteinrike smaksvarianter; YT Mellommåltidsbar Søt og Salt Sjokolade og YT Mellommåltidsbar Søt og Salt Yoghurtsmak.

YT er en serie treningsmat og -drikke utviklet av TINE i samarbeid med ernæringsfysiologer ved Toppidrettssenteret. Treningsbarene kommer i tre varianter; myslibar, energibar og restitusjonsbar. Under lange og harde treningsøkter trenger kroppen påfyll av energi underveis for å klare å opprettholde intensiteten og ikke «gå tom» for energi. Karbohydrat tas raskt opp i kroppen og er musklenes foretrukne energikilde når du yter på høy intensitet.Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6Innlagt dato
Oppdatert dato
24.06.2016
Hovedgruppe
Diverse næringstilskudd og annet tilskudd
Undergruppe
Proteinbarer
Kilde til Næringsdata
Produsent
TineTines Mediebank
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1253

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Tine YT Mellommåltidsbar Søt og Salt Yoghurtsmak med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.