Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Abborsuppe fra Akershus oppskrift fra matoppskrift.no

Abborsuppe fra Akershus



Ingredienser






Fremgangsmåte:

Dette er en relativt ny oppskrift basert på lokale råvarer.

Rens fisken. La den trekke en stund, hel eller oppdelt, i vann tilsatt salt og noen hele pepperkorn. Ta opp fisken og rens den for bein. Sil kraften. Smelt smør, rør i hvetemel og spe med fiskekraft. Tilsett 20% fløte, gressløk, raspet gulrot og til slutt fiskebitene.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13497)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-13
Oppdatert dato:2003-05-13
Lesere: 5206 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.