Bjørnebær hetvin



Ingredienser

bjørnebær
370 g sukker pr liter saft
3 dl vann pr liter saft

100 g sukker pr liter vin
til ettersøtning




Fremgangsmåte:

Mos bærne, la stå i 4-5 dager ved 22 grader. Press fra saft og tilsett sukker, vann.

Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider.

Vinen ettersøtes med 100 g sukker pr liter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15331)
Kategori: Vinlegging
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-08-27
Oppdatert dato:2003-08-27


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.