Ingredienser
1 kg skjørost
¼ kg smør
litt fløte
salt, karve
Fremgangsmåte:
Alt røres sammen til det er smidig. Salt og karve tilsettes etter smak.
Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 17994)
Kategori:
Pålegg
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-12
Oppdatert dato:2004-06-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift