Blandsmør fra Tylldalen



Ingredienser

1 kg skjørost
¼ kg smør
litt fløte
salt, karve




Fremgangsmåte:

Alt røres sammen til det er smidig. Salt og karve tilsettes etter smak.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 17994)
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-12
Oppdatert dato:2004-06-12


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Prim av osterester.Prim av osterester.
Denne retten har 227,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.