Blodpudding fra Åsnes



Ingredienser





Fremgangsmåte:

½ pot koges i 1 pot melk til grød. Når grynene er halvkogt, kommer 2 potter blod og meget opskaaret talg, rosiner og spiserier efter behag med. Mens alt dette kommer i, må gryden koge og vel omrøres. 6 til 8 rugskonrokker finstødes og tages i. Sukker etter behag. Naar dette er vel omrøret, tages gryden af. Formen smøres og bestrøes vel. Blodpuddingen koges i vannbad i 3 timer.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18101)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-16
Oppdatert dato:2004-06-16


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.