Bløtetid for tørket sopp



Bløtetid for tørket sopp oppskrift.
Fotograf: Matoppskrift.no

Ingredienser






Fremgangsmåte:

20-30 minutter:

sjampinjonger, spissmorkler, riddermusseronger, stubbeskjellsopp, svovelsopp, matriske, svart trompetsopp, sotvokssopp og traktkantareller.

1 time:

sandsopp, kantarell, fåresopp, parasellsopp og smørsopp

2-4 timer:

kremler, steinsopp, rødskrubb

Det enkleste er å bløte soppen natten over.

Noen tørkede sopper (traktkantareller, svart trompetsopp, parasollsopp og andre arter som blir fort oppbløtt) kan brukes i supper, sauser og gryteretter uten å bløtes på forhånd hvis de er malt eller knust.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9297)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Konservering
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bløtetid for tørket sopp.Bløtetid for tørket sopp.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Syltet sopp.Syltet sopp.
Denne retten har 66,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.