Fotograf:
Matprat.no
Syltet sopp er ett godt tilbehør til viltretter, men og andre kjøttretter + salater, posteier og pateer. Man kan bruke fersk eller frossen sopp. Bruker man forvellet sopp så bruk halvparten så mye. Oppskriften inneholder
68 Kalorier,
13 g Karbo,
2 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Syltet sopp er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Syltet sopp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 68.11 | 1 186.20 | Kcal |
Protein | 2.12 | 36.92 | gram |
Karbohydrat | 13.42 | 233.72 | gram |
Kostfiber | 1.31 | 22.81 | gram |
Fett | 0.37 | 6.44 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.17 | gram |
Salt | 0.97 | 16.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.79 | Kr 135.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 742 | gr totalt | gram |
Lavkarbo energi er | 78,81 % | | |
Fremgangsmåte:
1. Kok opp eddik, vann og sukker og legg i sopp og krydder. Kok opp, senk varmen og la det hele trekke i 10-15 minutter.
2. Fyll i rene, varme, tørre glass. Fyll på med lake så glasset blir helt fullt. Skru på lokket.
Oppbevar glassene kaldt og mørkt.
Lag din egen variant ved å bytte ut hvitvinseddik med eplecidereddik, eller ved å variere krydderet med det du liker best
Du kan også bruke forvellet sopp, beregn ca. 500 gram til samme mengde krydder.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 31636)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Konservering
Innlagt dato:2014-07-28
Oppdatert dato:2014-07-28
Lesere:
3350 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift