Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Bønnehalloi oppskrift fra matoppskrift.no

Bønnehalloi



Ingredienser

Fskj. typer hermetiske bønner (valgfritt!),f.eks. røde kidneybønner, brune bønner, garbanzobønner og kikerter.
Rømme eller creme fraiche
salt og pepper
karri
koriander(kan sløyfes)
persille(kan sløyfes)




Fremgangsmåte:

Bønnene siles og skylles av. Legges på et fat eller i en form med stor flate.
Rør inn karry, salt og pepper i rømmen.
Vend bønnene i rømmen. Det trengs mindre rømme enn man tror! La stå i minst 15 min i romtemperatur slik at karrien får komme til sin rett. Dryss krydderurtene over.
Passer godt til grillmat, fisk, o.l.

Kan selvfølgelig eksperimentere med krydderet i rømmedressingen...

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Lillian K. Hodne
(Intern: 2118969023)
Kategori: Kalde retter
Land: Danmark
Innlagt dato:2005-07-16
Oppdatert dato:2005-07-16
Lesere: 3151 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.