Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Brunostfondue oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Brunostfondue



Brunostfondue inneholder 205 Kalorier, 22 g Karbo, 4 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Brunostfondue har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Brunostfondue er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
200grGudbrandsdalsost G 35
Ca 1,5ssmaizena
3dleplemost

Tilbehør:

bananer
epler
appelsiner
jordbær
druer




Næringsdeklarasjon for Brunostfondue!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier205.24263.48Kcal
Protein4.295.51gram
Karbohydrat22.2528.56gram
Kostfiber0.220.28gram
Fett10.9614.07gram
Mettet fett7.409.50gram
Salt0.300.38gram
Pris på oppskriftenKr 4.69Kr 6.02Kroner
Hele oppskriften veier514 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Riv osten og bland den med maisenna i en plastpose. Varm eplemost i en kjele. Tilsett osteblandingen og rør til osten er smeltet og sausen er passe tykk.

Skjær frukten i passe biter til å dyppe i fondyen.

Fondysausen kan gjerne holdes varm over spritbluss. Den smaker imidlertid like godt når den er litt avkjølt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12423)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Lesere: 2130 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.