Brunostfondue inneholder
203 Kalorier,
22 g Karbo,
4 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Brunostfondue har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brunostfondue er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2771 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brunostfondue!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 203.32 | 261.01 | Kcal |
Protein | 3.90 | 5.01 | gram |
Karbohydrat | 22.25 | 28.56 | gram |
Kostfiber | 0.04 | 0.05 | gram |
Fett | 10.96 | 14.07 | gram |
Mettet fett | 7.40 | 9.50 | gram |
Salt | 0.30 | 0.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.69 | Kr 6.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 514 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,77 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Riv osten og bland den med maisenna i en plastpose. Varm eplemost i en kjele. Tilsett osteblandingen og rør til osten er smeltet og sausen er passe tykk.
Skjær frukten i passe biter til å dyppe i fondyen.
Fondysausen kan gjerne holdes varm over spritbluss. Den smaker imidlertid like godt når den er litt avkjølt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12423)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fondue
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.