Fotograf:
Gro Mjølsvik
Jeg har latt være å si noe om mengde og antall porsjoner. Størrelsen er avhengig av hvor sulten man er, og mengden av de forskjellige ingrediensene varierer etter smak. Jeg har med hell forsøkt med andre grønnsaker så det er fritt fram.
Dette er forøvrig veldig godt, så lag gjerne rikelig.
Ingredienser
rød chili
presset hvitløk
mandler
grønn asparges
sukkererter
salat bønner
cherrytomater
pepper
salt
salvie
olje til risting
Fremgangsmåte:
Varm oljen og ha i mandlene, gjerne med skall. Rist disse et kort øyeblikk, til du ser skallet løsner, ha i finhakket chili og hvitløk og bland godt.
Ha deretter i asparges, hvis den er rå trenger den litt mer tid enn resten.
Tilsett deretter sukkererter, salatbønner og tomater.
Smak det hele til med nykvernet pepper og salt, og til slutt en liten dasj salvie.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gro Mjølsvik
(Intern: 27062)
Tilberedningstid:
10 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-05-16
Oppdatert dato:2010-05-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift