Dolmades uten kjøtt





Ingredienser

7,5 dl kokt ris
1,25 dl olivenolje
Saft av 1 stor sitron
1 liten bunt vårløk hakket
1 bunt persille hakket
1 stor tomat finhakket
1 ts tørket mynte
salt og pepper for smak
Blader fra drueplanter


Annonse



Fremgangsmåte:

Bland alle ingredienser i en bolle. Blancher druebladene i kokende vann 1 minutt. Fyll drueblader med stuingen og tett godt igjen. Legg dolmadene i en vid gryte og dekk med vann eller grønnsakkraft. Kok opp og la det trekke i en time. Serveres som snacks eller forrett

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14272)
Kategori: Forrett
Diett/allergi: Veganer
Land: Hellas
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-06-04
Oppdatert dato:2003-06-04
Lesere: 8057 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.