Duving



Ingredienser






Fremgangsmåte:

Bryt i stykker heimlaga flatbrød i ei suppeskål. Slå grynmelsgraut over. Ha på leverfett (av skreilever) og sirup (og mysost om du vil). Serves som dessert etter middagen.

Eller:
Havreflatbrød legges i varmt vann. Fett av sei- eller torskelever blandes med myssmør og sirup. Det hele blandes med flatbrødet og spises som dessert.
(kilde: Smølaminne 1991 s.31)

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Annies Gjestekro
(Intern: 15976)
Kategori: Dessert
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-10-19
Oppdatert dato:2003-10-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.