Einerøl fra Folldal





Ingredienser





Fremgangsmåte:

Kok låg av einerkvister og vann. Sil og ha i ½ kg mørk sirup, ½ kg sukke til 15 liter vann. Avkjøl til 35 grader C. og ha i 50 g. gjær. La brygget stå på spann i 2 døgn, klares og tilsettes sukkerkulør til det får fin farge. Tapp på flasker. Er ferdig til bruk etter 14 dager i kald kjeller.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18128)
Kategori: Ølbrygging
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-21
Oppdatert dato:2004-06-21
Lesere: 8237 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Einerøl fra Vest Agder.Einerøl fra Vest Agder.
Denne retten har 20,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.