Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Perfekt middag selv om en ikke bor på hybel. Saus er enkel, bare rømme sammen med slik krydderblanding for rømme. Og som bildet sier, på nye poteter spiser vi alltid skallet, masse vitaminer. Oppskriften inneholder
103 Kalorier,
10 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Enkel laksemiddag er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 9 lesere
Lesere:
24197 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Enkel laksemiddag!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.86 | 649.30 | Kcal |
Protein | 6.20 | 39.14 | gram |
Karbohydrat | 9.61 | 60.66 | gram |
Kostfiber | 1.36 | 8.59 | gram |
Fett | 4.10 | 25.88 | gram |
Mettet fett | 0.58 | 3.66 | gram |
Salt | 0.03 | 0.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.95 | Kr 24.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 263 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek lakseskivene noen minutter på hver side, litt krydder skader ingen. (du kan også koke skivene hvis du synes det smaker bedre). Kok sausen etter anvisningen på pakken. Potetene har du selvsakt nå satt på for lenge siden. Bruk en ostehøvvel til å skive agurken, har du litt edikk og sukker, lager su en sukkerlake som du legger agurkskivene oppi (to spiseskje sukker og en kork eddik i en dl. vann). Liker du ikke hvitløk, lag en annen saus da vell!!, eller bruk litt rømme sammen med potetene.
Godt, rimelig enkelt, og har du foreldre som stikker innom av og til, blir de langt mer imponert (kan være tilbøyelig til å åpne pengboka), enn av en stabel med Grandiosa.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Esbens hybelmat
(Intern: 2118968387)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Enkle retter/mikro
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-11-03
Oppdatert dato:2013-11-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift