Frugtvin



Ingredienser

1 porsjon

Et 40 liters anker:
4 kg bringebær
4 kg blaabær
3 kg solbær
2 kg ribs
2 kg hæggebær
12 kg sukker
vand




Fremgangsmåte:

(Gammel oppskrift)

Bærene behandles som vanlig, staas i 2 dage, vrides, sukkeret oplöses i saften. Haes paa anker, vand haes paa de pressede bær som vrides igjen, og med denne tynde saft fyldes ankeret. Sedvanlig behandling.

Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Tradisjoner
(Intern: 15676)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-09-22
Oppdatert dato:2003-09-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.