Ingredienser
1 porsjon
Et 40 liters anker:
4 kg bringebær
4 kg blaabær
3 kg solbær
2 kg ribs
2 kg hæggebær
12 kg sukker
vand
Fremgangsmåte:
(Gammel oppskrift)
Bærene behandles som vanlig, staas i 2 dage, vrides, sukkeret oplöses i saften. Haes paa anker, vand haes paa de pressede bær som vrides igjen, og med denne tynde saft fyldes ankeret. Sedvanlig behandling.
Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Tradisjoner
(Intern: 15676)
Kategori:
Vinlegging
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-09-22
Oppdatert dato:2003-09-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.