Start med en ryddig kjøkkenbenk og med tilgang til rene glass og brannslukkningsapparat.
1. Åpne begge flaskene
2. Ta en del saft, to deler vann og to deler vodka
3. Hell i et høyt glass med sitronskiven på kanten (kan sløyfes, evt. bruk appelsin)
4. Drikk og smil
Passer til:
okse, vilt, kebab og falaffel
Opprinnelse:
Provinsen bulgur i det gammle persia, kjent for sine ville hestekrigere og barmfagre kvinner.
Lykke til!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Ola Natvig
(Intern: 2118969506)
Tilberedningstid:
1-10 min
Kategori:
Cocktail Land:
Iran Innlagt dato:2007-03-05
Oppdatert dato:2007-03-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.