Fotograf:Diageo Timothy Alun Mulbeyer fra Nedre Foss Gård i Oslo sitt bidrag til Diageo World Class Bartender of The Yea. Dette er verdens største bartenderkonkurranse og går av stabelen i Sør-Afrika i september
Ingredienser
1 porsjon
50ml Ketel One Vodka
5 ml Martini Bianco Infusion *
35ml Carrot Shrub **
20ml nypresset appelsinjuice
* Martini Bianco Infusion
100ml Martini Bianco
5g frisk rosmarin (uten stilk)
1/2 vaniljestang
la stå i 24 timer
** Carrot Shrub
400g Raspede gulerøtter
300g sukker
0,5 l Cider-eddik
Skall av én appelsin
La stå i en uke for så å sile
Fremgangsmåte:
Legg alle ingrediensene i en shaker, tilsett is, rist veldig forsiktig. Må ikke fortynnes mye. Serveres i et avkjølt glass.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Timothy Alun Mulbeyer
(Intern: 32021)
Tilberedningstid:
1-10 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori:
Cocktail Innlagt dato:2015-05-24
Oppdatert dato:2015-05-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.