Gjeddefilet med nesle/spinat og gressløksmør



Ingredienser

gjeddefileter

Gressløksmør:
75 g smør eller margarin
1 bunt gressløk
1/2 sitron





Fremgangsmåte:

Rens og skyll neslene (kan erstattes med spinat) godt i vann. Kok opp 2 liter vann, 2 ss salt og kok neslene i 2 minutter. La det renne av i dørslag og press ut så mye væske som mulig. Hakk dem grovt.

Finhakk gressløken og press sitronen. Bland det godt i smøret, gjerne i food-processor.

Vend filetene i mel, salt og pepper. Stek fisken ferdig. Smelt 2 ss smør i et kokekar på sterk varme, vend neslene i smøret og tilsett 1/2 ts salt og pepper. Server gjeddefiletene med nesle og gressløksmør, samt kokte poteter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11821)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Østfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.