Ingredienser
gjedde
salt
pepper
hvetemel
smør/olje
Fremgangsmåte:
Gjeddekaker er en av flere velsmakende måter å tilberede gjedde på. Gjedda fileteres langs ryggraden. Deretter skrapes kjøttet av filetene med kniv, og blandes med litt salt, pepper og gjerne en spiseskje mel.
Kakene formes med skje og stekes i smør eller olje.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11811)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Østfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.