Ingredienser
6 porsjoner
1 lettsaltet tørket saueribbe på ca 2-3 kg
Flatbrød eller lefse.
Fremgangsmåte:
Her brukes det grill eller åpen flamme.
Ideelt på bål om vinteren
Ribben deles slik at hvert stykke får ett ben.
Stykkene stekes på åpen ild, gjerne på ett spyd.
Spises enten med flatbrød ved siden av eller
tullet inn i lefse.
Mat fra setesdalen
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2806)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Norge
Fylke:
Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-22
Oppdatert dato:2002-12-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.