Grynsodd fra Åmot





Ingredienser



Annonse



Fremgangsmåte:

Helegryn, cirka 1/3 liter, og 5 liter vann kokes med en fleskeskank og annet kjøtt. En kvast av purre- og selleriblad kokes med. Mot slutten kokes oppskårne gulrøtter, kålrot, kål, purre, løk og persille med. Ta opp suppekvasten og riv litt muskatt over.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18054)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-14
Oppdatert dato:2004-06-14
Lesere: 5700 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.