Ingredienser
4 porsjoner
ytrefilet fra en hare
margarin til steking
viltsaus eller fløtesaus for to
1 boks kremfløte
3 ss tomatpuré
salt
pepper
timian
potetmos
Fremgangsmåte:
Tilbered sausen med fløte. Fres tomatpureen hurtig i en panne og ha den oppi sausen. Krydre med salt, pepper og strø over litt timian. La det småkoke uten lokk til sausen ser ut til å være så bra som du ønsker.
Stek filetene i smør ca 2 minutter på hver side. Legg på fjøl og la den hvile litt. Skjær kjøttet i skiver, ha skivene oppi sausen og la det trekke noen minutter.
Server med potetmos og gjerne en klatt rørte tyttebær tilsatt litt sukker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10172)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.