Harefilé i fløtesaus



Ingredienser

4 porsjoner

ytrefilet fra en hare
margarin til steking
viltsaus eller fløtesaus for to
1 boks kremfløte
3 ss tomatpuré
salt
pepper
timian
potetmos




Fremgangsmåte:

Tilbered sausen med fløte. Fres tomatpureen hurtig i en panne og ha den oppi sausen. Krydre med salt, pepper og strø over litt timian. La det småkoke uten lokk til sausen ser ut til å være så bra som du ønsker.

Stek filetene i smør ca 2 minutter på hver side. Legg på fjøl og la den hvile litt. Skjær kjøttet i skiver, ha skivene oppi sausen og la det trekke noen minutter.

Server med potetmos og gjerne en klatt rørte tyttebær tilsatt litt sukker.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10172)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.