Helstekt/grillet gjedde i folie





Ingredienser

gjedde
purre
gressløk
ris
stekte brødterninger


Annonse



Fremgangsmåte:

Ta en gjedde på noen kg. Rens og fyll gjedden med grønt, så som purre, gressløk eller annet. I tillegg fylles gjedden med ris og stekte brødterninger.

Sy igjen buken og pakk fisken i folie. Stek i ovn eller grill til den er klar, ca 30 minutter for 4 cm tykk fisk samt 5 minutter ekstra pr. cm.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11807)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Norge
Fylke: Østfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere: 10464 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.