Ingredienser
gjedde
purre
gressløk
ris
stekte brødterninger
Fremgangsmåte:
Ta en gjedde på noen kg. Rens og fyll gjedden med grønt, så som purre, gressløk eller annet. I tillegg fylles gjedden med ris og stekte brødterninger.
Sy igjen buken og pakk fisken i folie. Stek i ovn eller grill til den er klar, ca 30 minutter for 4 cm tykk fisk samt 5 minutter ekstra pr. cm.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11807)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Norge
Fylke:
Østfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.