Hermetiske epler





Ingredienser

Epler
Sukker
Sitronsyre


Annonse



Fremgangsmåte:

Rens, vask og del epler i passelige biter. Legg de i vann med 5 g sitronsyre pr liter. Epler bør forkokes 2-3 minutter i vann med 2 g sitronsyre og 150 g sukker i pr liter.

Lake:
Kok opp 500 g sukker til 1 liter vann. Kokes sammen til alt er oppløst.

Legg avkjølte epler på rengjorte, varme glass. La det være igjen 1,5 cm på toppen. Hell så over laken som skal dekke helt. Sett på lokk og hermetiser i 20 minutter ved 85°C for 1 liters glass og 15 min ved 0,5 liters glass. Fremgangsmåte se min guide om hermetisering. Glassene settes kaldt

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15230)
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-08-21
Oppdatert dato:2003-08-21
Lesere: 7949 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sitronsyltede eplebåter.Sitronsyltede eplebåter.
Denne retten har 49,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.