1. Skrell eplene og fjern kjernehusene. Skjær dem i 4-8 båter avhengig av hvor store eplene er.
2. Bland alle ingrediensene i lake 1 og kok opp. Legg eplebåtene i en bolle og hell den varme laken over. La stå til neste dag. Slå av laken.
3. Kok opp alle ingrediensene i lake 2. Hell laken over eplebåtene. La stå til de er avkjølt. Legg dem over på varme, grundig rengjorte glass. Legg på lokk. Oppbevares kjølig.
Serveres som tilbehør til kjøttretter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33365)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering Innlagt dato:2017-10-12
Oppdatert dato:2017-10-12